Overzicht van de nieuwsberichten

Buitenstage Werkplekleren in de kleuterschool

In de week van 12 mei kregen juf Lynn en juf Sarah, stagiairs van werkplekleren, de opdracht om een buitenstage te organiseren in de derde kleuterklassen. De kleuters mochten zelf het thema bepalen en ze kozen voor het thema ‘mode’. Het werd een leerrijke week met heel veel activiteiten buite…

Op bosklassen naar Houthalen!

Volg onze zesdeklassers op bosklassen op onze blogs!

Blogs > Bosklassen 6de leerjaar Houthalen mei 2014…

Verkeersweek in VCZ!

Deze week is het verkeersweek op onze school. Met extra aandacht voor veilig verkeer kunnen we met Sam de Verkeersslang tal van prijzen winnen!
We pogen op een verkeersvriendelijke manier naar school te komen en leren onder meer over de dode hoek. We spelen verkeersspellen en fietsen veilig een par…

VROLIJK PASEN!

Vrolijk Pasen!…

De paaseditie van het inktvlekje is gepubliceerd!

Het inktvlekje is gepubliceerd! Geniet mee van wat reilt en zeilt op onze school!
Klik hier!…

Bingel-award voor de Vrije Centrumschool! PROFICIAT!

PROFICIAT!

Wij staan op de lijst van de 100 Vlaamse scholen die het meest op Bingel hebben geoefend. We hebben niet alleen véél oefeningen gemaakt (sinds 2011 zijn dat er 450 000!), we hebben ook individueel méér oefeningen gemaakt dan een gemiddelde leerling op Bingel!

Vandaar dat we de B…

Carnavalstoet: foto's!

Op 28 februari ging onze jaarlijkse carnavalstoet door. Daarvan hebben wij prachtige foto's! Wil je ze bekijken? Klik dan HIER.…

Peuteronthaal: vrijdag 14 maart om 13.30u

Vrijdag 14 maart ontvangen we alle instappende peutertjes met hun ouders voor een kennismaking om 13.30u! Dit gaat door in de peuterklas.

Welkom!…

Inschrijven en maximumcapaciteit

Het nieuwe decreet verplicht elke school een maximumcapaciteit te bepalen.
Wij willen toch even benadrukken dat dit om een louter administratieve kwestie gaat. Tot op heden is er op onze school ruim voldoende plaats en is er nog geen enkele reden tot beperking van het aantal inschrijvingen.

Voor…

CARNAVALSTOET editie 2014

Je bent van harte uitgenodigd naar editie 2014 van onze CARNAVALSTOET; dit jaar in het teken van 'Daar KNAP je van op!', het schoolproject over de acht intelligenties.
De optocht start om 13.45u in de Deerlijkstraat en gaat via de Bekaertstraat en de Otegemstraat naar het Toyeplein.