Overzicht van de nieuwsberichten

Muzische start!

Onze studenten 'Werkplekleren' deden vandaag hun intrede in onze school. We kregen een muzische voorstelling te zien. Iedereen mocht geboeid genieten! Het was een creatieve en interactieve instap voor een veelbelovend schooljaar! Kijk alvast mee naar enkele leuke foto's in het fotoalbum. Klik [url=h…

Welkom aan de studenten 'Werkplekleren'

We heten onze nieuwe studenten 'Werkplekleren' hartelijk welkom op onze school! We hopen dat dit schooljaar leerrijk, boeiend en vernieuwend zal zijn!

Maar wat houdt dit nu zoal in voor de studenten? Wat bieden de studenten onze school?

Onze school is een werkplekschool. D.w.z. dat er 2 maal i…

STRAPDAG: wij stappen en trappen het liefst!

Feest vandaag in de Vrije Centrumschool...
Want het was immers Strapdag.
Op deze dag wil men scholen, kinderen en ouders aanmoedigen om zich zoveel mogelijk veilig en duurzaam van en naar school te verplaatsen. Een doelstelling die wij als school al jaren nastreven.
Voor onze kinderen dus …

Schoolproject: 'Daar knap je van op!'

Vandaag werd het startsein gegeven voor ons jaarlijks schoolproject: 'Daar knap je van op!'!
'Kareltje Knap' kwam naar onze school en stelde ons de acht intelligenties voor. Zo heb je beeldknap, woordknap, zelfknap, natuurknap, rekenknap, samenknap, beweegknap en muziekknap!
Het is de bedoeling …

WELKOM!

Het ganse VCZ-team wenst alle leerlingen en kleuters een goede start van het nieuwe schooljaar toe!

Tot maandag!…

Prettige vakantie!

Wij wensen allen een fijne en zorgeloze vakantie toe!
Graag zien we jullie terug op onze kennismakingsavond op donderdag 29 augustus van 18u tot 20u.…

't Inktvlekje is verschenen!

Het laatste inktvlekje van het schooljaar 2012-2013 is verschenen! Klik HIER om rechtstreeks te kunnen meegenieten van mooie foto's en boeiende artikels!…

We nemen afscheid van onze studenten 'Werkplekleren'

Vandaag mochten alle kinderen van onze school genieten van een muzische afsluiter. Onze vijf studenten nemen afscheid... Het werkplekjaar zit er op. Na heel wat leerrijke en creatieve momenten willen we de studenten bedanken voor hun inzet op onze school. Het was een fijne samenwerking!
Jolien, Em…

Verkeersweek!

Ook dit jaar wordt op onze school de verkeersweek georganiseerd! Tal van activiteiten worden gepland: van fietsles tot bezoek aan de brandweer... We zijn volop in actie voor veilig verkeer. Sam, de verkeersslang is ook weer van de partij!

Bedankt dat ook jij meewerkt aan een verkeersveilige sch…

De zesdes naar Houthalen!

Volg de zesdes in Houthalen op de speciale bosklas-blog! Dit kan via deze website > blogs. Je kan er héél wat leuke foto's bekijken!
Veel plezier!…