ONZE MISSIE

Samen met tevreden ouders, blije kinderen en een enthousiast team opvoeden tot wereldwijze kinderen.

ONZE VISIE

Wat betreft IDENTITEIT…

Wij willen een katholieke gastvrije school zijn waar kinderen ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Immers: jij + ik = wij! Zo nemen we samen het engagement op om te werken aan een warmere wereld.

Welkom! ik + jij = wij Ik draag mijn steentje bij

Wat betreft AANPAK…

Wij willen een school zijn waar kinderen thuis kunnen komen. In verbondenheid en met respect voor mensen en dingen leren ze verantwoordelijkheid te nemen, ook in zorg voor veiligheid en gezondheid voor zichzelf en voor anderen.

Ik voel me wel in mijn vel Ik leef veilig en gezond

Wat betreft AANBOD…

Wij willen een school zijn die streeft naar breed en kwalitatief onderwijs. We willen kinderen groeikansen bieden in leren kritisch en creatief denken, omgaan met gevoelens, doordacht uitvoeren en gezond en sportief bewegen. Zo willen we hen nabij zijn in hun zoektocht naar hun eigen ik en hun talenten.

Joepie, ik zin in ler/ven Ik grijp de kansen om te groeien
Ik verken de wereld Mijn talenten mogen er zijn

Wat betreft ZORG…

Wij willen een school zijn waar kinderen zich wel-in-hun-vel voelen. In een leeromgeving die problemen voorkomt, willen we ook haalbare hulp op maat bieden. We doen dit in overleg met alle participanten voor alle kinderen die het moeilijk hebben.

Ik sta er niet alleen voor

Wat betreft ORGANISATIE…

Wij willen een school zijn waar met kinderen, teamleden en ouders, en in samenspraak met externe partners en lokale gemeenschap, intens geleefd en geleerd wordt. We geloven in de kracht van het coachen en we willen een open sfeer creƫren door opbouwend te communiceren. Flexibiliteit komt onze schoolwerking ten goede.

Hallo, ik luister Voor jou maken we tijd Wat ik denk en en voel, mag ik zeggen